LOCTITE Hurtiglim

LOCTITE Hurtiglim er enkomponent lim som herdes ved romtemperatur og er tilgjengelig i et bredt utvalg av viskositeter. Brukes vanligvis ved rask, pålitelig og høytytende liming av mange ulike materialer på bare noen få sekunder, slik som gummi, polystyren, tre, metall og nyeste generasjon plast. Du kan lime nesten alle underlag på en enkel og sikker måte, slik som plast-metall, metall-papp, elastomer-elastomer.

Produkter   Bruksmåte   Video   Nedlastinger


Dataark Sikkerhetsdatablader

Vanlige spørsmål Ekstra nedlastinger Kontakt

Våre produkter

Finn ut mer om våre nyeste hybridlimprodukter  som kombinerer hastigheten til et hurtiglim med styrken til et konstruksjonslim!

Ta en titt på våre anbefalte produkter for hver utfordring, eller klikk her for å se hele produktutbudet.

Egenskaper

Produkter
Høy temperatur LOCTITE 4090
LOCTITE 401
LOCTITE 406
LOCTITE 454
Høy hardhet LOCTITE 435
LOCTITE 438
Hurtigherdende LOCTITE 406
LOCTITE 4062
Fleksibel LOCTITE 4850
LOCTITE 4860
   LOCTITE 4902

Høy styrke

LOCTITE 3090
LOCTITE 4090


Allsidig og enkelt å bruke

LOCTITE hurtiglim er enkelt å bruke, enten den skal brukes integrert i en automatisert produksjonslinje eller på et verksted. Herdes ved romtemperatur og er vanligvis enkomponent, og tilgjengelig i ulike viskositeter som er tilpasset dine eksakte krav.
Vi har et bredt utvalg av dispenseringsutstyr,  og vi utformer og lager dispenseringsverktøy tilpasset kundens spesifikasjoner.


Bruksmåte

LOCTITE Hurtiglim påføres i et tynt lag på den ene siden. Delene skal umiddelbart presses sammen i 5 til 60 sekunder, avhengig av materialet. Sørg for at alle overflater som skal limes er rene, olje- og fettfrie, samt nøyaktig tilpasset for å oppnå optimale resultater med LOCTITE Hurtiglim. Om nødvendig, rengjør overflatene som skal limes med aceton før påføring.

Video

Kontakt


Nedlastinger

Ta i bruk vår ekspertkompetanse NÅ! Henkels eksperter deler sin know-how

UBEGRENSET LIMING

Sjekk ut vår nyeste innovasjon innen strukturell liming

Medier og nedlastinger