LOCTITE pakningsprodukter

LOCTITE Pakningsprodukter - alternativet til konvensjonelle kompresjonspakninger for å hindre væske- eller gasslekkasje mellom flensflatene.

Produkter   Fordeler   Videoer   Nedlastinger


Dataark Sikkerhetsdatablader

Slik gjør du det Ekstra nedlastinger Kontakt

Våre produkter

LOCTITE Pakningsprodukter er et pålitelig alternativ til konvensjonelle kompresjonspakninger for å hindre væske- eller gasslekkasje mellom flensflatene.

I tillegg fungerer LOCTITE Pakningsprodukter både som lim og tetningsmiddel mellom to flenser. Det flytende tetningsmiddelet fyller spalten mellom flensflatene, og hindrer derfor at væske eller gass strømmer ut i sammensatte maskindeler eller rørkoblinger. Samtidig fører bindekraften på flensflatene til at monteringen forsterkes.

LOCTITE flenstetningsprodukter påføres i flytende form, noe som gjør at de fyller ut og tetter ujevnheter på metall flensflater. Disse tetningsmidlene herder med metallkontakt og ved fravær av luft slik at det formes en slitesterk tetting mellom komponentene, med maksimal kontaktflate. LOCTITE flenstetningsmidler eliminerer også korrosjon og det formes umiddelbart en tetning med lavt trykk på monteringen. Etter full herding vil LOCTITE flenstetningsmidler hverken krympe, sprekke eller gi etter, og tåle forskyvning bedre enn konvensjonelle pakninger.

Ta en titt på våre anbefalte produkter for hver utfordring, eller klikk her for å se hele produktutbudet.

Egenskaper Produkter
Høy temperatur LOCTITE 510
Fleksibel LOCTITE SI 5970
LOCTITE 5188
Raskt herdende LOCTITE 574
Enkel demontering LOCTITE 5203
Helse og Sikkerhet LOCTITE 5800

Fordelene ved LOCTITE pakningsprodukter sammenlignet med tradisjonelle ferdigkuttede kompresjonspakninger

  • Reduserer lagerbeholdningen ved å bruke ett produkt for alle design
  • Flyter inn i alle hulrom og ujevnheter på overflaten
  • Eliminerer slitte og sigende pakninger
  • Hindrer pakningsforskyvning og sluring
  • Umiddelbar tetting
  • Meget god kjemikaliebestandighet
  • Tåler høyt trykk når de er fullt herdet


LOCTITE Pakningprodukter tilbyr mye høyere ytelse og langt flere fordeler sammenlignet med tradisjonelle tetningssystemer, slik som ferdigkuttede pakninger.

De viktigste årsakene til feil og lekkasjer i kompresjonspakninger er:

Flatekontakt: Kompresjonspakninger gir ikke optimal kontakt mellom pakningen og flensflatene. Derfor kan det alltid forekommer mindre lekkasjer.

Kompresjonsreduksjon: Kompresjonspakninger mister spensten under dynamisk belastning. De blir tynnere og det oppstår tap i boltespenning i flensen, noe som resulterer i lekkasje.

Forskyvning: Pakningen kan bli klemt ut mellom flensene

Boltehullsforvregning: Stor belastning overføres til pakningsmaterialet under boltehodet, og får pakningen til å sprekke, slites eller ekstrudere

Videoer

Se hvordan det fungerer hos New Holland

Kontakt


Nedlastinger

Medier og nedlastinger