Våre høydepunkter

LOCTITE og TEROSON er basert på stor know-how og innovative ideer. Vi arbeider hele tiden med å perfeksjonere våre produkter og produksjonsprosesser, slik at vi kan oppfylle våre kunders behov enda bedre. Nedenfor finner du noen eksempler på innovative produkter og løsninger fra Henkel.


Luftlekkasjer er usynlig ved første øyekast, men kan gjøre synlig skade og påvirke funksjonaliteten til verktøy og komponenter. Trykkluft står for 10 % til 30 % av industriens energiforbruk, og på grunn av dette kan lekkasjer i trykkluftsystemer være en stor kilde til spilt energi.

LOCTITE universelle strukturlim er basert på en hybridteknologi som er banebrytende innenfor strukturlim. De er utviklet for å møte økte krav til monteringsdesign og vedlikeholdsreparasjoner.

Henkel har oppgradert pakning- og gjengetetningsserien med innovative blandinger for LOCTITE 518 og LOCTITE 577, med tydelig forbedret ytelse under utfordrende arbeidsforhold.

Henkel tilbyr høykvalitets monitorer, doseringsutstyr og løsninger for alle situasjoner tilpasset alle bruksområder. Vår lange erfaring garanterer høy ekspertise og bransjens beste tekniske service og support.

LOCTITE 55 er utformet for låsing og tetting av metallrør og rørdeler. Produktet har ingen herdetid og det gir en øyeblikkelig tetting med fullt trykk. Et perfekt valg for en hurtig, enkel og pålitelig tetting.

Skipscontainere som transporterer skjørt gods, slik som tropisk frukt, må oppfylle spesielle krav. Henkel-produkter benyttes på en rekke områder for å beskytte containerinnholdet mot vær og UV-stråling.

Det britiske campingvognprodusenten Elddis har endret sine produksjonsmetoder til en hellimt struktur i stedet for å bruke mekaniske festemidler. Ut med 800 skruer og inn med konstruksjonslim.

LOCTITE SF 7900 KERAMISK SKJERMING er et unikt, keramisk, silikonfritt beskyttende belegg som hindrer at metallsprut kleber seg fast på sveiseutstyret. Belegget danner en tørr film. Dette avviser spruten og sikrer uforstyrret sveising i opptil 8 timer – uten at ny påføring er nødvendig.

Denne innovative reparasjonsløsningen for stålrør er en rask og økonomisk løsning for skifte av rør. Produktet kommer med komponenter til klargjøring av overflate, forsterking og dekkstrøk, en komplett løsning som brukes direkte på rørets overflate. Reparasjonssystemet forsterker og forsegler stålrør som er laget for høyttrykk, høy temperatur og kjemisk motstand.

Trenger du hjelp?

Ring: 0047 23 37 15 20

Medier og nedlastinger