Vedlikehold, reparasjon og ettersyn

Bare riktig vedlikehold sørger for at utstyret går som smurt. Loctite tilbyr de beste løsningene på områdene liming, tetning, rengjøring og smøring.

Våre produkter er kjent for høy pålitelighet og sikkerhet. De bidrar til at du sparer tid og penger, ettersom stopp på grunn av defekte industrideler kan reduseres til et minimum hvis delene blir vedlikeholdt med Loctite produkter.

Hurtigkoblinger:

Utvalg av  
vedlikeholdsprodukter

Vedlikeholdsguide Industri- og
utstyrsløsninger

Opplæring av
vedlikeholdseksperter
Partnere Kontakt

Eksempel på bruksområde

Se hvordan Loctite vedlikeholdsløsninger sørger for at denne papirproduksjonsmaskinen går jevnt og trutt med 1900 meter per minutt.

Utvalg av vedlikeholdsprodukter

Loctite er vedlikeholdseksperten for liming, tetning, rengjøring og smøring.
Uansett oppgave - løser du den med Loctite.


Vedlikeholdsguide

Finn riktig løsning for alle vedlikeholdsoppgaver. Med mobil, online eller offline - når som helst, hvor som helst.


Industri- og utstyrsløsninger

Mange års erfaring med produksjon og vedlikehold av industriutstyr har gjort at vi har bygd opp omfattende kunnskap om vanlige vedlikeholds- og reparasjonsoppgaver innenfor de største industriområdene og de vanligste typene industriutstyr.

Industriløsninger
Våre industriprogrammer dekker vedlikeholds- og reparasjonsutfordringer innen ditt område. Programmene omfatter en rekke eksempler på bruksområder, referanser og casestudier. Les hvordan en lignende reparasjonsoppgave som din ble løst i en sammenlignbar situasjon.

 

Marine Gruvedrift Stål Generelt utstyr
       
Petrokjemisk Kraftstasjoner Vann og avløp Jernbane
 


Utstyrsløsninger
Våre utstyrsprogrammer går enda dypere inn i bestemte vedlikeholds- og reparasjonsoppgaver knyttet til ulike industrikomponenter. Vi tilbyr løsninger for alle reparasjonsoppgaver og anbefaler bestemte produkter. Du trenger ikke bry deg med valg av produkt og kan bare konsentrere deg om å få jobben gjort.

Industrial Gearboxes

Opplæring av vedlikeholdseksperter

Kvalitetsprodukter er aldri bedre enn personene som bruker dem. Derfor tilbyr vi praktisk opplæring i bruk av våre produkter i vedlikeholds- og reparasjonsmiljøer.
Våre instruktører har god kjennskap til de daglige problemene du kan støte på og gir deg verktøyene og den praktiske ekspertisen du trenger for å bruke våre produkter på riktig måte.

Vennligst kontakt oss for å avtale opplæring skreddersydd for dine behov.


Partnere

Mange av våre produkter kan fås gjennom forhandlere. Klikk på knappen nedenfor for å finne en forhandler i ditt område.


For å kunne tilby påføringstekniske tjenester sammen med våre overflateprodukter samarbeider Henkel med utvalgte leverandører av industrivedlikeholdstjenester.


Kontakt

Ta kontakt med oss hvis du er interessert i å lære mer om våre Loctite-løsninger. Våre tekniske eksperter kan tilby skreddersydd produktopplæring for dine behov.


UBEGRENSET LIMING

Sjekk ut vår nyeste innovasjon innen strukturell liming

Medier og nedlastinger